Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra prefabrik ev fiyatları imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çAlright işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

prefabrik ev Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji prefabrik ev fiyatları harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila prefabrik ev fiyatları fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Karmod prefabrik evleri dimensions en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

2024 yılı için beklenen fiyatlar hakkında merak edenler için bu yazımızda prefabrik ev maliyetleri ile ilgili bilgiler paylaşacağız. İoffer Ev olarak, prefabrik ev modelleri ve fiyatları prefabrik ev konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page